Hocam bence yanlış biliyorsunuz, şuan 36 ay vadeli 10k kredim devam ediyor + başka bir bankaya başvurdum 36 ay vadeli 25.000 ön onaylı kredi teklifi çıktı şuanda 50.000 onaylı 36 vadeli kredi duruyor.
Dediginiz gibi olsaydı garanti bankası 50.000 36 ay vadeyi onaylamazdı 40.000 verirdi çünkü zaten 10.000 kullanıyorum. Ek olarak diğer bir banka 25.000 ön onaylı kredi başvurumu reddederdi çünkü onaylı 50.000 kredimi görüyorlardır.
Yanlış bilmiyorum hocam. Kredi çektiğiniz bankanın limitinden bahsediyorum 50k olarak o bankadan kredi çekip arkasından 40 bin çekemezsiniz.
Başka bankadaki açık krediniz de zaten limitinizi belirliyor 50k olarak. Başka banka da 40k açık krediniz olsa mevcut bankanız 50k vermez, diger banka 25k ön onaylı vermez de 10k verir misal.
Bir de kkb siciliniz düzgün diye önceden tanımlanmış ön onaylı krediler gösteriyorlar ama sen 50bini kullanıp ön onaylı 25k ya başvurduğunda olumsuz cevap veriyorlar.
Yani net bir cevap vermek çok zor sorunuza. Benim de 3-4 farklı bankadan açık kredilerimin olduğu dönemler oldu, misal 60k cekmişim 30k ödemişim 30k açık kredim var başka bankadan 50k istiyorum diyorlar ki ödeme riskiniz yükseliyor şartlı kullandırabiliriz 50bini verelim 30k açık kredinizi kapatın 20k kullanın gibi, bu şekilde bir kaç ay sonra aynı banka ikinci krediye de izin verebiliyor.