2006 yılında kısa bi süre cipralex (10mglik) adında bi ikaç kullandım ama nedenini hala bilmem.vertigo atakları filan vardı,doktorlar sıra sıra sagdan soldan ne duysa deniyor o ara üzerimde bu ilacı al bakalım bide,işe yarayacak mı diye verdiler.aslında çok küçük,etkisi düşük bi ilaç sanırım ama beni pek sarmadı.sorunumu çözmedigi gibi kafam bi milyon oldu,1 ilaçla 3-4 gün kaplumbaga gibi ters dönüp yatıyordum yada 1 büyük rakı şişesini kafaya dikmiş gibi geziyordum etrafta.doktor da sonra zaten raporlara filan baktı,sorular sordu ve zaten işe yaramamış,gerisini içme o zaman dedi daha sonraki yıllardada vertigo atakları geldiginde meraktan 1-2 tane içmişligim var ama hiçbi faydasınıda görmedim.

2 arkadaşım vardı uzun zaman agır antidepresan kullanan,çok şükür ikiside atlattı.doktor iki arkadaşa evcil hayvan almasını söylemişti.birisi kedi aldı,digeri köpek.o zaman bıraktılar ilaçları...hala çevremde kullanan çok var,allah yardım etsin sürekli kullanmak zorunda kalanlara.

bu arada hala var mı bilmiyorum ama lise/üni çaglarında biçok kişi ilgi çekmek için filan kullanıyordu bu ilaçları.kendinin bi derdi olmasa,sırf ilaç almak için düşmanının derdine üzülüp hap atıyorlardı adanada/mersinde çevremdekiler.