Tabikide sizi anlayabiliyorum . kim bilir kaç şikyet konusuna cevap veriyorsunuz ve kim bilir bunların kaçı gereksiz sırf keyfi olarak atıyor. sizde haliyle firmayı savunuyorsunuz bu tarz durumlara sözüm yok zaten.
lakin ben ve benim durumumda olan ( mağduriyet yaşamış attığı trade 'ler sildirilmiş ) en az 10 kişiyle konuştuğumu söylebilirim size . mağduriyet giderildi diye trade kaldırmak bence haber alma özgürlüğünü kısıtlamak olarak görüyorum ben.
yani şöyle düşünelim . x firması dolaylı yoldan veya doğrudan mağdur ettiği veya adam akıllı hizmet veremediğini düşünün. ve size her seferinde bunun gereksiz oldugunu iletip tradelerini sildirdiğini de. bu durumda profil sayfası bembeyaz olur değilmi ?
buda müşterinin ilgisi çeker hiç mağduriyet yaşatmamış diye girip ayrı mağduriyeti onlarda yaşayabilir.
yine eklemek istiyorum sizin dediğiniz durumlar gayet makul geçerli . oldukça haklısınız ama benim söylediğimde haksız sayılmam ne yazık ki.
+ olarak belirtmek istiyorum bununla alakalı bir katagori moderatörüne bildiride bulunmuştum ses seda gelmedi zaten 20-30 lirayı aramıyorum artık. uğraşmaktanda diyalağo girmektende sakınıyorum. çünkü zaman israfı oldugunu düşünüyorum sözüm XXX tarz firmalara size değil .
mağduriyet giderildi diye trade kaldırmak bence haber alma özgürlüğünü kısıtlamak olarak görüyorum ben. = Alınan bu karar bize ait değil, yönetime ait ve şahsen doğru bir karar olarak görüyorum. Şöyle düşünün bir yazılım işi aldınız çeşitli nedenlerle yapamadınız. Aldığınız işinde ödemesini iade ettiniz. Ama -trader aldınız ve bu sizin belki de ilerideki 5,10 yıl boyunca ticaretlerinizi etkileyecek. Sizce doğru bir -trader olur mu?