Kısaca özet geçeyim
x firması tarafından mağdur edildim. üstüne iademi eksik aldım .sunucu + hosting iadesi almam gerekirken sadece sunucu iadesini aldım.
defalarca kez kesintiler yaşadım haliyle bende trade attım . lakin forum yönetimi bana iade yaptığı için Trade kullanmamı yanlış görmüş . kaldırmış
bende tekrar trade attım ve uzaklaştırıldım 3 gün . sonra tekrar kaldırıdı -trade 'i
yukardada dediğiniz gibi Mağduriyet giderildiyse kaldırıyoruz.
bir bakıma mantıklı olsada benim yaşadığım sorunları mağduriyetimi benden başka kimse bilmemiş veya öğrenme hakları ellerinden alınmış oluyor .
tabi siz daha iyi bilirsiniz lafım sözüm yok .
Biz iyi biliriz diye bir yaklaşımda bulunmuyoruz hiç bir konu için. Şöyle bakalım olaylara. Evet hosting konusunda sorun yaşamış olabilirsiniz ancak bu durumlarda kötü niyetli insanlar olduğu içinde genel bir yaklaşım sergilememiz lazım. Örneğin rakip firmadan gidip hosting alıp memnun değilim diye -trader atmak. Her gün karşılaştığımız bir durum. Veya hesap satan birinden hesap alıp memnun kalmadım -trader attım. Buna müsade edemiyoruz maalesef.
Eğer incelemeler sonucunda sildiysek demek ki silinmesi gerektiği için silmişizdir. Böyle durumlarda yanlış yaptığımızı düşündüğünüzde bize inat tekrar -trader atmak yerine x kişisinin -trader ı silindi ama ödememi eksik aldım demeniz durumunda varsa şikayet konusu tekrar açılır, yoksa üye ile görüşme yapılır.