Net ihtiyacınız olan ortak sermaye beklentiniz nedir ? Şirket ltd mi şahıs firmasımı ? Uzakdoğu'dan ürünleri nasıl getiriyorsunuz ? konteyner üzerimi yoksa kargo vs mi ? Şuana kadar totalde ne kadar harcama yaptınız sisteme ?
Katılan 440k yatirirsa uzun süre rahat devam ederiz mal almadan
300 civarı yatirirsa 1 ay sonra mal almak gerek kazandıklarınımizin çoğunu mala yatitalim demek gerekir
Endonezya dan tek bir ürün geliyor kargo ile tr de parçalanıp 20 mamul yapılıyor 20 mamul birer adet maliyeti 900 TL birer adet satışı 4000 + TL ama o mal seyrek satılıyor
Uzak doğu mali kargo ile 15 er tane geliyor ayda 2 parti veya 3 parti
Ayda 20 adet ile 40 adet arası satılıyor
Temmuzda patent onaylaninca günde 3 adet satış garanti her satışta 250 TL temiz kar
Şirket ltd
Merkez ofis Kadıköy
Şube Şirinevler
Birkaç ay içinde Kadıköy kapatılıp sadece Şirinevler tek şube olacak bu işlemin evrak vs maliyetleri bende hazır
Şu ana kadar
Tekstil 25k
Satılanlar hariç eldeki medikal 100k+
Endonezya'da gelen satilan hariç eldeki mal 25k
Günde 7 tane ortalama satılan mala 50 k bağladım 50 k daha bağlamak gerek devam etmesi için
Dijital ürünler vs başka şeylere de çok para bağlandı yazılım sistem gibi ama onlar demirbaş gibi
Uzak Doğu'dan gelmek üzere olan yoldaki mallar var
Elektronik var 100 k civarı elde
Her gün satış var ben sadece Trendyol görselini attım ayrıca Hepsiburada var n11 var
N11 den 1 ayda gelen paraları bankadan çekmedim bile haftada 3 gün her platformdan gelir var maliyetler inanılmaz düşük
8 yıl İst de birçok firmanın e ticaretini yonettim, oradaki deneyimleri buraya döktüm
İstoç ve Tahtakale de kuruş sermaye bağlamadan 100 k tutarda konsi ürün alınabilecek toptancı ve ithalatçılar var
Bu iş su an ufak para getiriyor
İlk paketnt onaylaninca ve ikinci patenti aldığımızda para kazanmaya başlayacak
Hedefim aylık 80k temiz kar, yarışı 40 yapar
Şu an aylık 30k üzeri kar kalıyor ama ben gelen parayı bankalara ödemekten bıktım psikolojik olarak da yoruldum, bu kredilerden kurtulup işi gelistirmem gerek