Arkadaşlar 8 ay önce kurduğum şirketi şimdi güzel para kazanacak noktaya getirdim ama devamını getiremeyecegim endişesindeyim, işi bu noktaya getirene kadar çok kredi dcektim ve ürün aldım
Son 20 gündür günlük net kar 1 k nin hep üzerinde
Net kar hesaplarken komisyon, kargo, KDV, gelir vergisi, ambalaj, fatura, aylık muhasebe ve evrak masrafının güne yansiyani, kira ve bagkurun güne yansiyani, hepsini düşerek kalan temiz paradan bahsediyorum
Uzak Doğu'dan elektronik ürünler alındı, bazı ürünlere patent alındı ayrıca Endonezya dan ham madde getirerek ciddi kar marjı olan ürünler yaptırıldı, ürün çeşidi su an tam oturmuş durumda, sadece Trendyol kazançlarının detayını paylaştım, şirketin ek gelirleri de var
Şimdi 1 ay sonra yeni bir ürüne girilecek tr de sadece bende olacak ayrıca şu an da 3 tane bu tür ürün var
Maliyeti 160 TL olan ürünü trendyolda 700+ liraya satıyorum
Ayrıca
Maliyet 155 satış 540
Maliyet 900 satış 4700
Maliyet 80 satış 375
Yem olarak maliyet 20 satış 50 gibi çerez ürünler de var
Maliyet 200 satış 300 gibi para bırakmayan ürünler de var
İşi gelistirmek için önce mevcut kredilerin çoğunu erken kapatma yapm gerek, ardından yeni yapilacak ürüne girmek gerek
440 k sermaye ile katılan kişi fiziksel satışlardan (kargolanan ürünlerden) masraflar dusulunce kalan paranın yarısını alacak
Şirketin faaliyet alanında üniversitelerle sözleşmeli olarak yıllık ortalama 12 bin dolar ile 50 bin dolar arası kazanç sağlayan bı durum daha var ama katılan kişi bu kısıma ortak olmayacak, o kısmın zaten bir ortağı var ben de yarısını alacağım ve o paralar Haziran 2023 den sonra gelmeye başlayacak
Satılan ürün detaylarını buradan veya ilk görüşmede veremem, verdiğim an verdigim kişi bana yatırım yapmadan aynı işi kendisi yapabilir, ciddi gizlilik kapsamında bire bir görüşerek ve sözleşmeli olarak yatırım sonrası ilk ay kazanç paylaşımının ardından yatırımcı işin tüm detayını zaten ogrenmis olacak. Bire bir gorusme için randevu talep edebilirsiniz, iletişim bilginizi PM gonderebilirsiniz

https://resimyukle.io/r/Jc0ba2hWBs
https://resimyukle.io/r/3pKRXCQvUC