Veet tüy dökücü krem kullanıyordum o da pis kokuyor dediğin gibi nadiren sivilce çıkarıyordu, baktım küçük bir tüp fiyatı almış başını gidiyor hamam otunu keşfettim ama veet kadar kötü kokusu yok gül kokuluydu benim öyle kıllarla bir derdim yok. Jilet kullanmayı seven biri değilim en son jileti askerde mecburen kullandım. Çok hızlı kıllanan biride değilim özel yerde 45 günde bir kullanıyorum yetiyor.

Tabi kıl ne kadar çok olursa yanık kokusu da o kadar çok olur. Ağda acı ve korkutucu geliyorsa ya dediğim makinenin başlığını kullanacaksın yada tüy dökücü ki vücut için pek tüy dökücü önermiyorum bazı vücutlar ufak sivilceler ile tepki veriyor. Ben cilt hastasıyım kullanmamam gerek ama kullanıyorum.

Sen bu sorunun net cevabını kizlarsoruyor.com 'da sor daha ayrıntılı ve bol seçenekli cevaplar alırsın.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı dertten bende muzdaribim. Hamam otu demeyin leş kokuyor + aldıktan sonra ufak tefek sivilceler çıkıyor önermiyorum. Tüy dökücü krem önerisi beklıyorum bende çok sıkıntı içimdeki doğuluk dışarı vurdu kıl fışkırıyor