Merhaba mağaza müdürüm ile ufak bir tartışma yaşadık ve bu iş yerinde gayet normal ola bilecek bir şey mağaza müdürüm istifanı yaz tarzı whatsapp tan yazılar yazdı bana ve mağazaya gelince savunman alınacak diye tehdit etti bundan bir kaç gün önce ayağıma palet düşmüştü ve iş yerini sıkıntıya girmesin diye hastaneye gitmedim topal topal çalışıyordum bu tavır yüzünden hastaneye gittim ve tedavi oldum doktor 5 gün rapor verdi bende iş yerine verdim bugün bölge sorumlum aradı ve seni ordan oraya süreceğim tıpış tıpış gelip istifanı yazacaksın bana dedi ve cidden 1 yıla yakın süredir çalıştıgım bu şirket tarafından böyle kötü muamele görmek çok koydu geçmiş dönemlerden itibaren böyle davranılıyordu zaten ama hiç biri böyle kötü degildi mesela ben mağaza müdür yardımcısıydım ve yetkim düşürüldü ya yaz yada istifa tarzı zorlanarak yetkimin düşürülmesini talep ettirildim ve maaş ödememden 500 tl kadar mağazanın açıgına kesilmiş benim bilgim yok konu ile ilgili geçen gün kasa açıkalrını incelerken gördüm konu hakkında ne yapa bilirim istifa etmek istiyorum ama 15 gün daha çalışmam lazım içerde alacak çok fazla saatim var hiç birisini bu şirkete vermek istemiyorum konu hakkında ne yapa bilirim ve nasıl bir çözüm bula bilirim yardımcı olacak varmı