2 yıl önce forumdan bir şahıs bana logo yaptırmak için parasını ödemiş. Ben de logoyu teslim etmişimdir mutlaka. 'Logom geldi ama iade istedim bana iade yapmadı' diyerek maliyeye böyle şikayet etmiş ama benden iade talep etseydi ya revize ederdim ya da iade ederdim duruma göre. Yani ben bu konuyu hatırlamadığım gibi tüm wp business yedeklerini de iCloud üzerinde tutuyorum aylık parasını ödüyorum tek tek 3 yıllık konuşmaları inceledim ama yok yedekli olduğu için bir yere kaybolmuş olamaz konuşmalar.
Aradım taradım bulamadım. Şahıs beni maliyeye şikayet etmiş, maliyeden ekipler geldi 500 lira cezayı kesip gittiler. Kimmiş parasını ödemediğim diyorum isim vermiyorlar, numara verin diyorum vermiyorlar forumdan ya da telefondan filan beni arayıp ben şikayet ettim iade etmedin diyen de yok. İşin daha tuhafı maliye iade faturası da istiyor benden cezayı öderken. Şimdi ben ne yapayım?

Bu arada cezanın 250 lirası fatura düzenlememekten dolayı 250 lira ise artık iade etmedim diye *********** sınıfına mı giriyorum nedir anlamadım