Konu
Maltepe Malte Business Center Hakkında
22-06-2022, 14:57:55
Bloglava
Sa. herkese.
Bir süredir Malte Business Center'da çalışıyoruz ve hakkında çok az bilgi var. Google aramalarından da gelip bakabilecekler için birkaç maddede olumlu olumsuz yönlerini yazmak istiyorum.
Olumlu yönleri:
Ulaşım. Kadıköy-Tavşantepe metrosunun dibinde. E5'in de kenarında hemen.
Bu kadar.
Olumsuz yönleri:
Temizlik Görevlileri:
Plazanın gerçek sahipleri. Ters bakarsınız veya bi şey dersiniz mazallah düşünmek bile istemiyorum.
Ara kat görevlilerinin tutumu sizi toplantı bekletecek düzeyde. Atıyorum Jeff Bezos veya Mack Zukerberg ile toplantı yapıyorsunuz, zaarrrttt diye odaya dalıp çöpü alıyorlar. Tabi bu esnada dedikodularından asla ve asla taviz vermiyorlar. Jeff ve Mark beklesin, onlar kim köpek.
Görevliler ara ara koridorun başında dedikoduya dalarlar, tahta ile kaplı odalardan onların sohbetine ortak olursun. Hani bi yan gözle bakayım da anlasınlar burada iş yapılıyor diye ama yok. Devamke.
Temiz konusunda da çok iyiler diyemem. Belki maks. bu kadar temizlenebiliyordur.
Görevlilere ters bakılmaz. Çünkü çayını onlar yapıyor, çöpünü onlar topluyor. Bir keresinde her zaman yaptıkları çöp poşetini yenileme işini yapmadıkları için değiştirir misiniz dedik çöplerimiz 2-3 günde bir alınmaya başlandı. Odanın içini kokutmak istemediğimiz için cezalandırılıyoruz. Canları sağolsun.
Çaylar zehir gibi yapılıyor. Gün içinde maks 1 bardak çay içilebilir durumda.
Ortak kullanım bardakları temizlenmiyor. Bi görevli insafa gelirse su tutar. Yoksa ya kendi bardağınızı alırsınız ya karton bardak.
İç yapı:
Ses geçirmez bir yapı beklemiyorduk ama bu kadar <yan taraf ne diyorsa duyalım> türü bi şey de olmasın be kardeşim. Hem yan odalardan hem koridordan gelen seslerden iş yapamıyoruz. Meet üzerinden adam dışarıda mısın diyor, o derece
Yan tarafında bir demir çelik fabrikası var, inşaat demiri satıyorlar. Eğer o taraftaysanız onların sesleriyle iş yapamazsınız. 4-5 tane de kurt köpekleri var akkkkşama kadar havlar durur. Bu civardaki komşulara Allah sabır versin.
Diğer tarafında düğün salonu, arka tarafında da E5'e çıkan ara cadde. Full araç sesi. Bi ön taraf var oraya da oda koymamışlar, lobi olarak geçiyor. Genelde ara kat görevlilerin sohbet ettikleri yer
İnternet:
Bir ara çok kötüydü ama şimdilerde daha stabil. Ama upload gene kötü. Plazaların ortak problemi bu ama nedense çözmüyorlar. Yurtdışına bir şey iletmek istediğinizde ya saatler veriyor ya mobili açmak zorunda bırakıyor.
Mobilyalar
:
Ofis içindeki eşyalar fena değil. Koltuklar uzun kullanım sonrası çökebiliyor. Yenisini isteyebiliyorsunuz. Ben daha kötüsü gelir diye denemedim hiç.
Çay-Kahve-Meşrubat:
Çay yukarıda da dediğim gibi akşama kadar 2 veya 3 kere demleniyor ve baya zehir gibi. Şu an için ücretsiz.
Nescafe gibi bir hizmeti de şaka gibi ama paralı yaptılar
Hadi Türk kahvesini özel hizmet sayabilirsiniz de plazalardaki demirbaş hizmeti 5 lira gibi şey yapmanın mantığını çözemedim
İyi de oldu. Yarısı artık donmuş kutunun üstünü yenileyip yenileyip durdular.
Su bedava. (Şimdilik
)