Benim de uzun vadede böyle bir hedefim var Bakın istediğim değil hedefim

Daha önce Camel White içiyordum. Üniversite ortamında herkes ince veya beyaz filtre kullanıyordu ve benim sigarama hem ağır hem de çok kokuyor bir de dişleri daha fazla sarartıyor diyorlardı(Bu konularda net bilgim yok, ben fark etmiyordum öyle ortam muhabbeti) Daha sonra bir gün 3 kız 2 erkek oturuyoruz masadakilerin sigarası bitti benim sigaram ise vardı. Kızlar Yok ağır falan filen içemediler. Biri yakın olmayan markete gidip bildiğin kendi sigaralarını aldılar o gün dedim ki vay arkadaş içilmeyecek kadar şey olan bu sigarayı mı içiyorum. Sonra işte Kent Grey v.b denedim güzeldi ama günlerin sonunda doyurmadı. Ben de hem azaltayım cebe zarar olmasın hem de az içeyim kaliteli içeyim diye Malrbora Red'e başladım. Tüm bu serüven yaklaşık 5-6 ay sürdü günün sonunda günde 1 paket Malrbora içiyorum asdasda ( Evet mutlu biten bir hikaye değil )

Not : Sigarayı bırakmama nedenlerimin en büyüğü kilo mevzusu çünkü kendimi bırakma konusunda iradeli bulan birisiyim. Öyle 3-5 gün bırakma denemeleri yapmadım hiç ama 3-4 yıl önce bıraktım dediğim günden sonra 1.5 yıl sigara içemedim ama günün sonunda 120 Kiloya ulaştım Şuan 87KG'deyim takılıyorum. Bırakma istediğim aslında yok ama maddi yükünü ve 40 'lı yaşlardan sonra getirecek olan sağlık sorunlarını düşününce negatif oluyorum Şuan mezuniyet, iş ve dönemde olduğumdan dolayı erteliyorum hep.