arkadaşlar bana kızmayın ancak herkesin kendi işi nasıl kutsal ve değerli ise mali müşavirlik hizmetide en az o kadar kutsal ve önemli.. yani çok düşük rakamlar zikretmişsiniz. muhasebe hizmeti + beyanname ücreti demişsiniz (bu nasıl oluyorsa muhtemelen damga vergisini kastediyorsunuz) bu rakamlara bu hizmeti alabiliyorsanız hiç düşünmeyin.. bu fiyatı veren mali müşavir ile çalışın.. Benim şahsen hizmetimin tarife bazlı minimum bir bedeli var çalışırsın çalışmazsın babamın oğlu gelse o fiyattan aşağı hizmetimi malesef satmam... mükellef co ya gelince; güzel insan sokma başını durduk yere derde beee.. varsa etrafında ofisine gidip çayını içebileceğin bir mali müşavir otur yanına görüş konuş olmadımı beni es geç bak burda da kendini kanıtlamış mali müşavirler var mukellefin sunduğu hizmet yani onu veriyorlar bunu veriyorlar inanın işin süslemesi sadece... memnun olanlara Allah selamet versin... ederinin altında hizmet veren mali müşavir kardeşlerime ise üzülüyorum sadece yazık bu kadar ucuza satmayın hizmetinizi hakkı ne ise onu talep edin .... bugünkü şartlar da hepimiz aracamıza mazotu 30 tl ye alıyoruz ve bizler fiyatlarıımızı seneden seneye ancak güncelleyebiliyoruz.. sevgili esnaf kardeşim rica ediyorum sizde yüklenmeyin bize artık yani herşey fiyat değil biraz aldığınız alacağınız hizmet açısından da bakmanız ricadır...
selametle inşallah