Çok evli insan vardı askerde her türlü yardımcı oluyordu komutanlar
acemilikte telefon kesinlikle yasak diyorlar. 1 ay hiç habersiz nasıl olacak bilmiyorum...
Merhabalar. Artık 6 aya düşen askerlik içinizi bir nebze rahatlatmalı. Ek olarak 6 ay boyunca ailenizin geçimi garanti altında olmalı. Eğer değilse, dilekçe ile gerekli kurumlardan geçim aylığı alabilirsiniz. Askerliği yapma kısmı mesele değil. Yata yata bitiyor. Zaman kaybı kesinlikle. Eğer uzmanlık vesaire düşünürseniz önemseyebilirsiniz.
eşim mecburen işe başladı.. askerlikten korkmuyorum da hasret beni perişan ediyor..yaştan dolayı yedek asteğmen ve uzman olamazsın demişlerdi..nasip kısmet..
Tecrübelerimi gülerek yazmayı çok isterdim ama maalesef askerlik hayatımdan çalınan koskoca 6 aydan ibaret. Her şey çok saçma gidince anlayacaksınız
kimsenin güzel anısı yok galiba.. herkes hayatımdan giden 6 ay diye bahsediyor çevremde..
Aynı durumdan müzdarip çok arkadaşım oldu. Yaptıkları şey 36 ay vadeli kredi çekmek ve bedelli yatırmak oldu. 6 ay bekar birisi için çok önemli bir süre değil. Ancak bu durum sizin için epey problemli olabilir. Bende 2 çocuk babasıyım, 1 gün görmeyince dayanamıyoruz 6 ay görememek psikoloji çökertir.
Allah yardımcın olsun.
Evlat çok başka imiş...Allah razı olsun..