1,5 ay önce tam da sizin düşündüğünüz gibi seçenekler arasında boğulmuştum. NS200-RS200 arasında gidip gelirken karar veremedim . NS200 fiyatı 57 küsür - RS200'de 60 küsürdü . Bir arkadaşım madem alacaksan işe yarar bir şey olsun Dominar 250Cc al dedi. Kendisi 2021 modelini kullanıyor. Motor için ayırdığım bütçeyi bir tık yukarı taşıyıp Bajaj Dominar 250D aldım. 42 gün önce 68,650 TL idi. Şuan güncel satış fiyatı 82,280 TL .
Buradan paylaşımlar arttıkça seçenekler arasında kaybolmanızda kaçınılmaz olacaktır. Ama Bajaj Dominar'ı mutlaka değerlendirin. NS 200 almaktansa çıtayı biraz yükseltip Dominar'a geçin derim .
Bu tür araçlar 1 kez alınıyor satışı da çok hareketli prim yapacağı da kesin . MT elbette iyidir ama ikinci el satışı hareketli olan bir motor tercihi sizin açınızdan iyi olacaktır.
Not. İmkanlar dahilinde olsaydı Dominar' ın 400 UG modelini kesinlikle alırdım. Ama hem motor için ayırdığım bütçenin üzerinde hem yakıt performansı ister istemez 250 CC de kalmama sebep oldu. Kesinlikle pişman değilim iyi ki NS200 veya RS200 de takılı kalmamışım. Tavsiye ise ever Dominar'ı kesinlikle tavsiye ederim. ABS'li olması en büyük avantajlarından sadece birisi