Merhaba
Google News ve Keşfetten etkin faydalanan sitemiz için devamlı çalışabileceğimiz 1 editör arıyorum.
Sadece 2 kişi alacağım ve bu süreçte elimden geldiğince fazla kazanmasını sağlayacağım. Elinde çok fazla işi olan veya amaçsız sadece yazar geçerim mantığı bizim için uygun değil.
Bu alanda bilgi sahibi olan kişilerle çalışmak istiyorum. Buna uygun ödeme yapmaya hazırım. Genel olarak başlangıçta 1 adet içerik için bir ücret belirleyip başlangıç yapıyoruz. İçeriğin sağladığı performansa göre +performans ödemeleri yapıyoruz. Verimli ilerleyen bir çalışma olması durumunda sabit maaş +performans ödemesi yaparak devam ediyoruz. Zaman sorunu olmayan tam zamanlı çalışmaya uygun kişiler ulaşabilir.
İçerik ve Çalışma Beklentimiz- Tam zamanlı çalışma istiyoruz.
- Günlük hit odaklı içerik eklenmesini istiyoruz (Gündem takibi ve keşfete uygun yazılan konular)
- 1 Gün izin belirleriz
- Gün içinde mola saatleri dışında sitede aktif olunmasını isteriz.
Ödeme planımız (3 ayrı ödeme planını uygulayabiliriz)
- Anlaşacağımız kişiye 1 adet içerik için ücret belirler ve +performans ödemesi yaparız.
- Aylık sabit maaş ve +performans ödemesi yaparız
- Kazançtan belli bir yüzde ile anlaşma yaparız bu şekilde daha fazla kazanmasını sağlarız.
Lütfen Okuyunuz (OKUMADAN ULAŞMAYINIZ)
İşimiz anlattığım üzere vakit ve bilgi gerektiren bir iş. Haliyle r10 da iş arayan çok fazla arkadaş başvuru yapıyor ama çoğunluğu maalesef birşey katmayan içerikler yazıp ödememi alırım kısmındalar. Bunu istemiyoruz hepimizin vakti çok değerli şu noktada ortalama bilgiler dışında uzun uzadıya işi öğretecek vaktim yok bu yüzden sadece bu alanda bilgisi olan ve ufak yönlendirmelerle kendini geliştirecek kişilerle çalışmak istiyorum. Bunun dışında olanlar ulaşmazsa çok sevinirim.
Referans ve iş deneyiminiz ile ilgili bilgileri PM üzerinden iletebilirsiniz.