Legolas28 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;

1 - Kendi sitende dropshopping yapmak için sanal pos alıp entegreyapman gerekli bunun içinde sanal pos sağlayıcıları senden şirket bilgileri isteyecek aksi taktirde sanal pos alamazsın
2- Hadi diyelim sanal postu hallettin bu seferde kazanca takılacaksın hesapların incelemeye girecek ve vergi kaçırmış olacaksın
3- Hadi onuda hallettin kendi pazar yerine müşteri çekmek çok zor amazon ebay gibi müşteri potansiyeli yüksek yerlerden mi alışveriş yapar müşteri yoksa yeni kurulmuş bir mağazadanmı reklam basman gerekli oda ekstra maaliyet senin için

sana önerim amazon ve ebayda mağazalar aç bu şekilde ciddi kazançlar edinirsin vergiyede takılmadan halledersin. Amazon için uygun fiyattan danışmanlık konusunda A'dan Z'ye yardımcı olabilirim düşünürsen

yani kısa ve öz kendi sitenden dropshopping için en kötü şahıs şirketi kurman gerekli gençlere şahıs şirketleri kurmaları halinde vergi yok araştırmak gerek detayları

1- Şirket sahibi olmayan satıcıların da hesap açabildiğini söylüyor Sipay.
3- Yok o kısımları biliyorum. Ebay de açmıştım yakında zamanda. Amazonda ise Dropshipping yapmak pek mantıklı değil. White label dediğimiz beyaz etiketli tedarikçiler bulmak lazım ki o da skalayı epey düşürüyor ve rekabeti zorlaştırıyor. Şimdi ise email marketing eğitimi aldım ve bir yandan da google Ads. eğitimi alıyorum. Onda problem yok.

2. söylediğinizi ise bilmiyorum işte.

Genç girişimcilere vergi muafiyeti ile ilgili bir şeyler okudum fakat; sonuç olarak genç de olsan kazanç 3 kuruş da olsa şirket kurmak şart diyorsunuz o zaman. Ama kafama şu takılmıştı: İlk etaplarda 3-5 kuruş kazancın denetlenmesi/takibi yapılır mı ki? Yani o siteden para kazanmaya başlayınca zaten şirket açılır o kolay. Ama daha en başta gerekli mi bu ?