KeremMB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu motor sizin miydi gördüm geçen gün mt25 ilanlarına bakarken çok güzel motor maşallah Bütçe kısıtlı olduğu için mecbur bi şekilde sıfır ns200 yada nk250'ye kalıyorum ama gönlüm de mt25 den yana fakat piyasa şartları malum çok zorluyor ve motor konusu araba gibi değil hocam çok önü açık güven konusunda 2.el biraz şartları zorluyor açıkcası bugün bakmaya gittiğim motor çalıntı çıkınca baya bi hevesim kırıldı açıkcası
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hocam Allah size en güzellerini nasip etsin inş . Fiyatı biraz pahalı ama keşke sadece benim elimde olan birşey olsaydı sarı siteye baktım millet uçmuş r25 alma niyetim var bakıyorum sıfırları 140 150 dedim satayım kendim kimden alabilecek miyim baktım benimki kadar temizini satacağım fiyata bulamıyorum ben mecbur böyle bir fiyat vurdum. benim tavsiyem şimdi ne alırsan 2 ay sonrası için kardasın daha 2 hafta önce ns200 60k civarlarında idi şuan 67k olmuş yazın tam ortasında bir zamn daha bekleniyor satsan bir dert alsan bir dert. herşey gönlünüzce olsun.