Bu yazı haber sitesi kuracaklara öneriler değil wordpress'e giydirmek için açılmış hali hazırda kendimin ve müşterilerime ait bir çok WP haber sitelerimiz mevcut. Hiçbir sorun yaşamadığım gibi maliyet olarak da dünyanın parası cebime kaldı. En basitinden özel yazılım konusunda en ufak bir sorun çözülecek WP'de rahatça halledebiliyorum ya da ufak bir araştırma ile derdimi çözebiliyorken firmalar selamünaleyküm diyorsun tamam bilmem kaç TL + KDV diyorlar. Ayrıca wordpress tarafındaki tema çeşitliliği ve kullanışlılığı da yok bir çoğunda. Piyasadaki bir çok haber yazılımının panellerini de detaylı inceledim hepsi sadece makyaj arka planlarında saçma sapan hatalar var. Bu arada WP'ye de piyasada binlerce kullanıcısı olan bilindik bir haber yazılımından geçtim. Özetle doğru kişilerin ellerinde WP candır ve haber yazılımını kesinlikle aratmaz. Aratmadığı gibi iyi ki de geçmişim dedirtir. Haber yazılımına bir kere para verdik bitti olmuyor çünkü en ufağından en büyüğüne kadar her sorun için +KDV'li faturalar panelinize düştüğünde anlıyorsunuz.