KatzeCreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Sermaye bizden ama ortaklık %50 bana mantıklı gelmedi
2- Ürünler satılmadığını varsayarsak bir garanti vs söz konusu değil sanırım
1- Sermayeyi vermediğiniz durumda başka nasıl para kazanmayı planlıyorsunuz? eğer mantıklı bir teklifiniz var ise ben de o şekilde çalışayım. Doları bankaya koysanız bile aylık olarak bu kadar kar marjı ile geri ödeme alamazsınız zaten araştırma ile bakabilirsiniz.

2- Ürünlerin satılmadığını varsayarsak diyorsunuz konu içerisinde ürün araştırmasını anlattım aslında. Biz yeni bir ürün göndermiyoruz veya rastgele keyfi olarak beğendiğimiz bir ürünü almıyoruz. Daha önceden satılan ve aylık olarak satıldığını bildiğimiz ürünleri satın alıp gönderiyoruz. Bu yüzden ürün satılmaması gibi bir durum söz konusu değil. Ancak şu şekilde olabilir biz ürünü gönderirken rakiplerimizde stok gönderirse o zaman ürünümüz geç satılır belki 1 ay içinde değil 45-50 gün içinde satılır ama günün sonunda satılacaktır.

3- Eğer sözleşme ile garanti altına alınması istenirse ona göre bir plan yapılabilir. Sözleşme iki tarafın haklarını koruyacak şekilde olur ve oluşabilecek tüm risklere karşın maddeler yazılır. Ticaret risktir ve biz burada en minimal şekilde tutmayı planlıyoruz.