Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurt dışından saat getiren tedarikçim "satışlar biraz azaldı gibi sanki" demişti geçen hafta.
Ben de "insanlar ekonomik zorluk çekiyor, sattığımız ürün lüks tüketim. (1299 TL) bu sebeple azalma oluyor, 1299 TL'yi karşılayacak kişi sayısı azaldığı için satışlar azalıyor." demiştim.

"Ya ama öyle de, ben Diyarbakır'a urfaya antebe mal veriyorum, oralarda görüyorum cafeler lokantalar hep dolu" demişti.

Bu forumda da böyle insanlar var. Görüyorum ama elden bir şey gelmiyor.

Lüks tüketim ürünleri satıyoruz. Satışlar gittikçe düşüyor. Reklam maliyetleri 2x. Satışlar 2x oranında kesildi. İnsanlar markette nasıl alacağı ürünün alternatifini arıyor ise alacağı eşyaların alternatiflerini aynı şekilde arıyor. Hatta artık vazgeçme evresindeyiz. Gidip sattığımız saatin alternatifine de bakmıyor. Param yetmez deyip çıkıyor siteden.

Daha çok şey yazılır da neyse, savunmaya devam hedef #2023

ekleme:
eBay, GittiGidiyor'un 18 Temmuz'dan itibaren Türkiye pazarından çıkacağını açıkladı.
Ben de sizin gibi düşünüyorum, ancak örneğin Konya'da, her biri en az 10bin kişilik tüm mangal parkları dün sabah 8'den akşam 22'ye kadar dolu idi. Bu ve daha büyük kapasitei 8 park var. Hiç birisinde boş kamelya yoktu. Siz düşünün.
Ortalama mangal maliyeti 4 kişilik bir aile için, ulaşım, yemek ve mangal masrafı 500 TL

Kredi kartı ile yapıyor olabilirler ama çok ilginç geldi bana. Hem açlıktan sürünürken, hem de bu keyif...