Google bu işe girdiğini yaklaşık 1 ay önce öğrendim. Hemen bir domain alıp test ettim. Hızlı , basit , kullanışlı ve kafa yormayan türden. Şimdi bakıyorum diğer domain hizmeti veren firmalara , yok tc numaranı gir , yok zart zurt bilgi gir eksik tamamla vs vs. Fiyatlar gayet makul . Gerçekten Google gibi büyük şirket varken , başka şirketlerin baş edeceğini düşünmüyorum. Asıl korku ise hosting olayını ele alırsa , partner yerine google kendi hosting satışını yaparsa , diğer firmalar kepenk indirmeye başlasın. Çoğu kişi bu olaydan haberi yok ve duymamıştır google domains olayını bence Google övdüğüm ve sevdiğim için demiyorum ama , diğer firmalara nazaran sadelik ve akışkanlık konusunda tokatlar. Domain pazarı ve hosting konusunda adım attığı taktirde piyasada her türlü zirvede olacağına inanıyorum . Diğer firmaların sitelerine girerken pavyona giriş yapmış hissiyatından artık kurtulduk. Bir taraftan dünya lideri google şirketinden hizmet almak var , bir taraftan XX şirketinden hizmet almak var.