Sdcajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı konuyu bende yaşadım ve sonunda uzunda olsa direk keyword olan domaini kullanmak istedim
Bende öyle düşünüyorum. Uzun olanında keyword da geçiyor marka potansiyelinede sahip.

bistneq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hem kısa, hem de marka olan
İkisi bir arada bulmak çok zor hocam adamlar artık 5 karakterli domainleri de kapıyor. İkisini de satın alıcağım fakat ikisini aynı anda yürütemem ki o yüzden birini tercih etmem gerekiyor

ComNetSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam eğer projenizde imzanızın hakkını verirseniz kısa domain tercih sebebidir. lakin imzanızın hakkını veremem derseniz yani %100 Para İadeli SEO Paketleri | Sonuç Odaklı Çalışma | Ücretsiz Özel Tüyo & Yöntemler bundan bahsediyorum keyword domain ile başlamanızı öneririm
Hocam seo'da tabi ki kısa domain ön plandadır her zaman. Fakat seo pazarlamanın tamamlayıcı bir parçasıdır. O yüzden burada hedef pazarlama olduğu için "seo" yu arka plana atıyorum. Çünkü seo 4 karakterli domainle de halledilir 15 karakterli domainle de rahatlıkla halledilir. Sadece zaman kısmında kısa domain biraz tasarruf sağlar.

Sefaakcihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam marka için ikiside olabilir çünkü zamsnla oturur insanların kafasında misal n11 ve hepsiburada (site ismi vermek yasaksa yanıtlayın silerim)
Benim domainlerden biride aslında n11 tarzı bi domain oda güzel olduğu için fikir almak istedim. Yoksa saçma bişey olsa pek takmazdım.