Merhaba , 4 gün önce sabah kalktım ve basım inanılmaz dönüyordu . Hemen acile gittim tomografi vs çekildi ama hiçbir şeyin yok dedi adam ilaç bile vermedi . Bir gün idare oldu ama 2 gündür tekrar başladı özellikle sabah kalkınca normal dinlenir pozisyonda sorun yok kalkınca artıyor . Sürekli bir denge kaybi var . Vertigo olabilir mi diye araştırıyorum . Daha önce bu tarz problemi olan oldu mu çözümü nasıl oldu . Bu akşam tekrar gideceğim tüm işlerim aksadı çok kötü etkiliyor .
Hocam geçmiş olsun öncelikle çok kötü bir hastalık 1 hafta oldu bende atlatalı geçen sene 2x şiddetindeydi, opemin ve betaserc 30 mg , yazdır ikisini sabah akşam kullan , kbb yada nöroloji vertigonun tam tanısını koyamaz, vertigo testlerini evde yap gözlerde oynama vs var mı yokmu, bende pozizyonlarda bir baş dönmesi ve oynaması yoktu fakat genel anlamıyla başın arka kısmında sanki dönem bir motor vardı içinde, nörolojiden bu ilaçları al ve aynı zamanda mr testide iste İnşallah beyinlik birşey yoktur, dediğim ilaçlarla 2 haftada toparlama olur, aklına takılanlar olursa sorabilirsin,betaserc kulak içi intihap oradaki kan basıncı için, opemin denge kaybı ve beyni rahatlatıcı ilaç, itki süreleri 4,5 gün