Merhaba arkadaşlar acil yardımınız gerekiyor çözüm bulamadım size başvuruyorum umarım cevabı bulabilirim. 😊

Sorun:

İkinci el aldığım bir asus laptop aldıktan 4 ay sonra kendi kendine bozuldu. Bozulmadan önce 4-5 adet film ve oyun indirdim ve ardından bir güncelleme geldi bilgisayara güncelledim ve kapattım. Ertesi gün açıp film izlemek istediğimde bilgisayar sürekli kendini kapatıp açıyordu. Fazla tekrara uğramadan açıldı filmin bir kısmını izledim ve bilgisayarı kapattım.

Ertesi gün aynı şekil sürekli kapatıp açılıyordu ara ara mavi ekran geliyordu hata onarmak için ama onaramıyordum. Zar zor açılıyordu yarım saatte kapanıp açıldıktan sonra geri yükleme de yapamıyordum. Sanki oynatınca bilgisayarı kapanıyordu. Çözüm bulamayıp öğrenci olduğum artvinde bir bilgisayar teknik servise götürdüm ama arkadaşın dediği şey: anakarta elektirik geliyor ama anakart dağıtmıyor dedi. Bilgisayarı götürmeden önce son hali fan çalışıyordu fakat ekran gelmiyordu açıp baktıktan sonra fan da çalışmamaya başladı. Şu an sadece açtığımda alttaki köşede açılış şığı yanıyor ama power butonu yanmıyor. Fan da çalışmıyor sadece ışık yanıyor. Neyse son olarak biz anlamadık dedi bir sorun var çözemedim dedi. Bilgisayarı verdi kapatıp yoluma düştüm. Diğer bilgisayarcı da aynı şeyi dedi kaldım bu şekilde. Sorunu çözemezsem aylık gelirim cidden gitmiş olacak bakalım hayırlısı. Aldığım kişi de getir bakalım diyor temmuzun yarısında anca götürebilirim üniversitedeyim aciliyetten sorunu bulmam gerekiyor lütfen yardımcı olunuz. 😓😊