onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani bir akıllı sizsiniz sanırım konuya o kadar kişi girmiş yorum yazmış o hareketi yapanların saygısızlık yapanların haksız olduğunu yazmış siz kendi kendinize yok efedim ticaret yapmayanlar öyle değil böyle diyerek ifade etmete çalısıyorsunuz.. İyide bahsettiğiniz forumdaki bazı bölümlerin amacı kimsenin kimseyle dalga geçmek hakkını alay etme hakkını küçük düşürme hakkını vermiyor.. Genç kardeşimiz yardım istemiş fikir istemiş bilgi istemiş ama konuya girenler hakaret edip dalga geçip alay etmekten başka birşey dememiş.. Siz yazdıklarımı tersten okumuşsunuz tersten anlamışsınız kendinizi bilemişsiniz biz kimseyi sizin gibi ticaret yapmıyor diyor vasıfız belirtmedik, ilgili veya başka bir konuyla alakasıı yoksa dalga geçen alay eden insanları belirttik, kendinizi o insanların kategorisinde görüyorsanız eğer buna diyecek birşeyim yok iyi forumlar.
Ben aklımdan geçenleri yazdım, ayrıca insanlara vasıfsız kelimesini atayan ilk sizsiniz.Bir sizin konudaki ne yazdıklarınıza bakın sonra benim yazdıklarımı iyi okuyun. İyi forumlar