STRAKE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuda ismim bulunduğu için yorum yapmak istedim. Bir çok olumsuz yorum gelmiş hakkımızda fakat bunlar bir linç girişimi değildir. Linç dediğimiz olay 500tl si var fakir gibi söylemlerdir. Bizim yaptığımıza ise sosyal medya gibi platformlarda mizah denilir. Konu sahibi arkadaş baştaki yorumlardan sonra mizahı olacak bir konu değil ciddi cevaplar verin deseydi zaten bundan 5 dakika sonra bile mizah yapanda sıkıntı olurdu. Burada sizin yaptığınız şey bence duyar kasmak diğer adıyla tribünlere oynamak, kimsenin mal varlığıyla ilgili küçümseme söz konusu yok bence fakat genede siz bilirsiniz. Size burada lafım yok iyi hoş bir görüşte bulunmuş olabilirsiniz fakat konuya sadece yorum atmanız yeterli olacaktı. Hakkımızda böyle kötü söylemlere gerek yoktu iyi günler dilerim..
Zaten insanlarla dalga geçen alay eden birinden aksi bir cevapta beklenemezdi.. Hatanı kabulleneceğine hata üstüne hatayla gidiyorsun.. 16 yıldır bu forumdayım bak bakalım evveliyatıma sence duyar kasmaya ihtiyacı olan birimiyim ? Belki senin yaşın kadar üyelik yılım var elimden geldiğince hep senin zihniyetindeki insanları düzeltmeye çalıştım ama gel görki finalde aldıgımız cevaplar hataların kabullenmesi olmak yerine üstüne kendinizi haklı görmeniz oldu.. Hakkınızda benim dışımda başka insanlardanda sana karşı olumsuz yorum gelmesi demek burada yanlış giden birşeylerin sizden kaynaklı olduğunu doğruluyor.. 10 aydır r10 a üye olmuşsun 16 yıldır Forumda Tanımadığın bilmediğin forumdaki geçmişini çözemediğin insana duyar kasmak demek yerine, ben neden bu insanlarla dalga geçiyorum diye sorgulayacağına böyle cevap vermen zaten görüşünü bakışını ortaya koyuyor.. Bu şekilde insanların hevesini kırmak size birşeyler kazandırmaz aksine forumdaki insanların gözünde değerinizi düşürür.. Sonuçta herkes kendi değerini belirler.. Değerinizi böyle belirlemeye devam edin..