Türknet Comnet Gıbırnet Varken Telekoma İnternet Aboneliği İçin Para Verip Taahhüt Yaptırmak Bence Günümüzde Gereksiz Bir İşlev Haline Geldi.
Modemleri Bile Piyasa Fiyatının Üstüne Satacaklardır Yada Kiralayacaklardır Vs.
Modem Konusunda Yorumum Yapamayacağım Çok Fazla Anlamıyorum Ama Onlardan Almak Zorunda Değilsiniz Diye Biliyorum.
Ordaki Modemlere Verilecek Ücrete Normal Bir Pazaryerinden Daha İyi Bir Modem Alınabilir Bence
Gereksiz işlev olduğunu biliyorum. Bende siz gibi bu firmaları seçenek olarak sundum fakat ofis içerisinde TV olacağı için Türk Telekom istediler. Ayrıca günümüzde hâlâ iş merkezi olup boş VDSL portu olmayan yerler mevcut. Hangi hizmet sağlayıcıya gitsem bana aynı hızı veriyor.
Modemlerin hepsi iyidir. kullanıma baglı olarak degişkenlik gösterir. cihaz sayısı fazla kablosuz üzerinde yogunluk oluşturacaktır 5ghz moden işinize rahatlıkla yarayacaktır. huawei h300s modeli vardır elimde vodafone den alınmadır. hiç kullanılmamış sıfır 400tl ikinci el 280tl dir. Degerlendirmek istersen yasabilirsin temiz ikinci el modem işine yarayacaktır.
Kendi evimde TD-W9970 model modem kullanıyorum ve gayet memnunum. Gönlüm WI-FI 6 destekli TP-Link modemden yana.
Teklifiniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Eğer Türk Telekom olmazsa modem teklifinizi değerlendirmeye sunarım.