Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Selam güzel insanlar günaydın
Son zamanlarda mutlu olamıyorum nedense.
2020 senesine kadar her şey güzeldi. Fakat artık hiç bişey sarmıyor gibi geliyor. Bazı zamanlar güzel geçiyor elbet ama sonra yine aynı seviyeye gidiyorum. Geleceğe baktigim zaman bişey göremiyorum. Çalışırkende olmuyor çalışmayıncada. Hem maddi hem manevi sorunlar insanı sıkıyor. İnanın dışardan bakıldığı zaman hiç bişeyi kafaya takmayan, esprili biri gibi görünüyorum ama olmuyor işte. İnsan içindekini bir türlü susturamıyor. Elbe daha kötü durumda olanlar vardır ona lafım yok. Bazı başarı hikayelerini okuyorum konu açanlar oluyor. Bir süre motivasyonumu yüksek tutuyor ama bir süre sonra o da gidiyor. insan bişeylerden haz alamayınca olmuyor. Parayı pulu asla seven biri değilim olsada olur olmasada ama bazı zamanlar insanın gururu kırılabiliyor. Kız arkadaş olaylarına da çok ayak uyduramıyorum. En son 2 sene önce vardı o gidince zaten çok toparlanamadım. Seneler önce çok ağır depresyonda yaşamış biriyim şuan öyle sorunum yok ama genel olarak hayata karşı kendimi soğumuş hissediyorum. Foruma da oyunlara da giresim kalmadı. Hayatımda değişiklik mi yapsam ne önerirsiniz bu kardeşinize.