makale taban fiyat kuralinda zaten degisecegi tarih yaziyordu en son baktigimda yani yil icinde guncelleme gelecek. 4 liraya cikmisti geri 2.5 a dustu.

sadece hesabinizla ilgili soyle bi sikinti var meslegi editorluk olan adamin gunluk is hacmi xxxxx kelimedir. 150 den 5 makale 750 kelime eder ki bir ediyor icin cok cok dusuk bir is hacmi.

ben suan taban fiyattan yazdırıyorum aylik xxxx tl editor parasi oduyorum. 4 5 tl olsa naparim bilmiyorum acikcasi. cunku pek cok iste taban fiyat yok mesela tanitim yazisi, backlink, seo islerinde tamamen serbest piyasa. adam 30 liraya seo paketi satiyor. 10 liraya tanitim yazisi satiyor. yani güncellemeler tum dengeleri gözeterek yapilmali.

makale fiyati 75 kuruskenki backlink piyasasi ile suanki arasinda hic fark yok. neden? cunku o işlerde bir fiyatlandirma kurali yok. tum masraflar 2 3 katina cikarken bu piyasada rakamlarin ayni kalmasi da mantiksiz ama rekabet edebilmek icin kaliyor.

mevcut taban fiyatların guncellenmesinden daha elzem konu bence her sektore bir skala oturtulmalidir. diger turli bir taraf korunurken diger taraf serbest piyasa adi altında oluculuge surukleniyor