https://prnt.sc/51ebmsWxxAkA

Madem bu kadar GB tüketmediğini düşünüyorsunuz bana neden sürekli ne kadar kota tükettim diye yazıyorsun?
Madem bu kadar GB tüketmediğini düşünüyorsunuz neden benden tekrardan rusya hizmeti alıyorsun?
Madem proxy çalışmıyor neden proxynin çalıştığını inkar edemiyorsunuz?
Custom yazılımınızda proxynin iyi gidip gitmemesi üreticiyi ilgilendirmez. Yazılımınızın ihtiyacını siz bilmelisiniz belki de mobile proxy kapsamında güzel çalışmayan bir projeniz var ama bilmiyorsunuz.

Ayrıca mod arkadaşlar söylemeden konuya yorum yapmamamız gerektiğini bilirkişiler bildirmiş. Zira yaparsanız ben de karşılık vermek durumunda kalıyorum.

Çalışan bir ürünün işinize yaramıyor diye iadesini böyle üslupsuz yazılarla R10 şikayet formuyla geri alabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Ürününüz teslim edildi, bilgisayarınıza bağlantı sağlayıp mevcut proxynin aktif şekilde çalıştığını gördünüz. Hizmetiniz açılmayacak. Olay bundan ibarettir. Yazışmaları modlar da okuyabilir, kişiye kurulumu yaptığımı da teyitletebilir. İnkar etmeyecektir, yazışmalar mevcut. Uslübünuzdan ve küfürünüzden dolayı da hizmetiniz suspend edilmiştir. Teşekkürler.