Yalan konuşmayın.Arkadaştan daha öncede 500₺ ve 150₺ şeklinde TR mobil proxy ödemesi yaptım ve 10 gün içinde 50GB kota bittiği için (nasıl bitti onuda anlamadık) KENDİ YÖNLENDİRMESİYLE, BU İZLENME YÜKSELTMEK İÇİN BU ŞEKİLDE YÜRÜTEMEZSİNİZ RUSYA SINIRSIZ HATTI size verelim demiştir, inkar edemez hepsi yazışmalarda mevcut.Sen bunu dedikten sonra tabi malının arkasında duracaksın, ne demek Rusya’nın kendi yönerge yasalarına göre sizde çalışmıyor olabilir demek?Bu nasıl ticaret ahlakı, biraz elinizi vicdanınıza koyun ya.

Herneyse. @ServerPark; arkadaş hizmet vermeyeceğini belirtmiş son mesajında.Zaten hiçbirşey almadıkta o ayrı konu.Benim paramı göndersin, iadesini gerçekeştirsin.

Sizden nihai kararınızı bekliyorum, iyi çalışmalar dilerim.

Edit:

Alttaki posta istinaden: Yöneticiler açıklamanızı yapın dediği için savunmamı yapıyorum.Alt alta postlarıma cevap yazmayın o zaman sizde.Forum kuralı gereği adminlerin dönüşünü bekliyorum, sizde uzatmayın bırakın yöneticiler işini rahatça yapsın.

Ayrıca hiçbir moderatör veya kategori yöneticisine emri vakide bulunmak haddime değil, konuyu saptırmayın.Size de rica, minnetle yalvaracak değilim.Öncelikle senin müşterinim, nasıl yaklaşacağını öğren.Hoş o şekilde konuşuncada bir şey anlamadınız herneyse.Yöneticilerin her biri sen ben gibi işi gücü ailesi olan insanlar, senin yaptığın gasptan dolayı bir menfaat gütmeden uğraşıyorlar teşekkür ediyorum kendilerine.

Ve çıldırmak üzereyim 800₺'yi gasp edip, proxyide teslim etmeyip sen nasıl benim paramı çalarsın?Kendimi zor tutuyorum.

Buyrun kanıtları.

Bigo izlenme için proxyi ihtiyacım olduğunun KANITI.Kendisi Rusya'yı tavsiye edip, malına sahip çıkmayan - çalışmayan proxyi verip sonra SANA NE PARA NE HİZMET DİYİP ahkam kesen arkadaş.

Şu an elimde NE ÖDEDİĞİM 800₺ VAR NE DE PROXY.Burası bingonun ahırı mı?Sen kimsin ya, hem paranı göndermiyorum diyip hemde elimde hiçbir şey yok.Utanmadan birde PARANA ÇÖKTÜM, HİZMET MİZMETTE YOK DİYORSUN.14 senedir ticaretle uğraşıyorum ilk defa senin gibi yüzsüz bir insanı görüyorum, parayı alıp, geri vermiyorum diyip hizmette yok diyen.Yöneticilerin sadece bunu görüp, her konuda adaletli davrandığını yıllarca bu forumda görüyorum.Neden bu şikayette mağduriyet varken ben hala çırpınıyorum, sitemkarım.

Düşünsenize biri hem sizin paranızı GASP etsin hem de hizmet hiçbir şey yok sana desin.Siz olsanız delirmez misniz @ServerPark; ne hissederdiniz? Bunun tartışılacak yada savunulacak bir tarafı yok.Forumda binlerce üye arkadaşımıza soralım.