yapılacak iş belli kardeşim , zamlayın geçin. 75 tl den inim inim inlerken 150 tl ye çıkardım . Müşteri kitlesi bir anda değişti. pahalı ürünün pahalı müşterisi olur. örnek veriyorum ocak ayında 237 kargo ile 28 bin tl ciro çekerken mayıs ayında 186 kargo ile aynı ciroyu çektim . Bu müşterilere çok yüz veriyorlar. mal bende satılmasın gerekirse . her gün değer kazanıyor. Eskiden şehirimizde ki eski esnaflara kızardık. Müşteriye çok kötü davranıyor hiç memnuniyet yok diye . Adamlar haklıymış . müşteriye gerekirse köpek çekeceksiniz. Arkadaşımı bir müşteri aynı şekilde tokatlamaya çalıştı. Aradı gerekirse şehirine geleceğini tüm sülalesinede haber vermesini söyledi. İbana fazla para gönderdi. Yukarıda dediğim gibi. pazzaryeri siteleri. Müşteriye böyle bir olanacak sağladıysa. benim zararımı da müşteri ödeyecek.Zamlayın geçin . Zamdan gelen karla zararını kapatın. 70 bin adet satıcının 4 ayda çıktığını biliyorum millet bıktı. xxx.xxx bin tl ciro çeken adamın mağazasını kapatacak babayiğit yoktur. Siz güçlüsünüz. bunun daha farkında değilsiniz. üretici iseniz korkmayın. bebek elbisesi üzerine satış yapan arkadaş vardı . bir günde 56 bin tl para harcadı reklama 1 milyon 100 bin tl ciro çekti . hemde kendi sitesinde. 3 aylık firma. mağaza ismiyle site ismi aynı olsun. millet gelip buluyor sizi. yatırımınızı siteye yapın . sosyal medyada aktif olun. ben 15 tane pazaryerinde varım. her yerden trafik geliyor. Siteyede geliyor. Dengeyi koruyun. Pazaryeri sitelerinde çeşit olmazsa bir hiçtir. 220 çeşit ürün var bende hepsi kendi üretimim. Tıpası yiyen kapatsın. Müşteriye bile gerekirse s..r çekerim . Sizin kredinizi ve borçlarınızı bildiği için satışa zorluyorlar. ondan sonra düşük fiyat beklentisi olan fakirde böyle iade ediyor.
Merhabalar, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Evet mağaza ismim web site adresim hepsi her yerde aynı bu şekilde ilerliyorum. Müşteri konusunda da 3-4 aylık firmayım nasıl davranılması gerektiğini yavaş yavaş anladım valla