Kişinin bilgisayarına bağlanarak proxyi kurdum. Sorunsuz bir şekilde her siteye girebiliyordu. Bağladıktan sonra whatsapp üzerinden mesajları da gösterdiğim üzere sinirle emir verici konuşmalara başladı ve her saniye sinir bozucu kelimelerle yaptığım işi yapmamışım gibi mesajlar attı.

"Beyefendi kullandığım programda ne test yaptı, ne yardımcı oldu.Proxy çalışıyor deyip PC ye bağlanıp, 2dak. Kendince test edip çalışıyor, daha da bana yazma gibi ibarelerle üstüme atıp kaçtı. "

Buradan da anlayabileceğiniz üzere testlerini takip etmem mümkün değil. Bazı siteler Rusyayı sever, bazı siteler Türkiyeyi örneğin mail.com.tr sitesinden Türk IP adresi dışında hesap oluşturamazsınız. Eğer mail.ru sitesine Rus IPiyle girmezseniz bu sefer de oradan hesap açarken telefon ister. Her sitenin kendine ait IP kuralları vardır. Ayrıca proxy işinde çoğu işte olduğu gibi özel destek verilmez çünkü eğer kişi Rusya istediyse ve sınırsız internet istediyse belli bir ücret ödeyip sınırsız rus hattı almanız gerekiyor bu da size maaliyet demek oluyor. Bundan dolayı kişi ne istediğini iyi bilmeli. Kişiye teslimatı yapılır eğer çalışıyorsa sitelere giriyorsa speedtest.net'te download, upload, ms'leri iyiyse ve IP değiştirme linki iyi çalışıyorsa iş biter. Herkes iş yapıyor ve bir kişiyle özel olarak ilgilensem evime ekmek götüremem. Kişinin sürekli ve sanki suçun benden dolayı kaynaklanıyormuşcasına yazmasına ötürü artık anydesk at bakayım dedim ve kurulumu yaptım sitelere sorunsuz bağlandı.
Ki custom proxy tester sitelerinde de çalıştığını izah ettim. Arkadaş sanırım yazılımında teslim ettiğim proxyi denerken onu pür dikkat saatlerce canlı olarak testleri iyi gidene kadar izlememi falan düşünüyor fakat belirttiğimiz üzere rusya mobile proxy isteğini sorunsuz bir şekilde teslim ettim. Eğer rusya ülkesindeki IP'ler işine yarayamadıysa buna göre bir yazılım yaptıysa bunu proxy çalışmıyor diye küfürler ederek sinirlerek örtpas edemez.

Arkadaş mobile proxy işinde eğer bilgili ve uslubu düzgün bir kişiliğe sahip olsaydı; bana bu proxy çalışıyor ancak .... işimde Rusyayı sevmiyor ... ülkesi yapabilir misin eğer yapamazsan iade edebilir misin? tarzında konuşmalar sergileseydi çok daha iyi hizmet alabilirdi. Arkadaşa bol şans diliyorum. Hizmet alırken emir kipiyle konuşması paradan daha çok usluba önem gösteren birçok insan için önemsiz olacaktır. Maalesef, arkadaşın whatsapptan konuştuğu uslub bozukluğundan sonra bu şahısa hizmet sağlayamayacağım.