Uyuyamadığını düşündükçe daha da uykun kaçar, uyuyacağın varsa bile uyuman zorlaşır. Kendi uyguladığım teknikten bahsedeyim, bunu uygulayan birçok kişi de var. Yatakta en rahat edeceğin konuma geç, vücudunu serbest bırak ve asla kıpırdama. Bu esnada kendi kendine "Uyuma, yalnızca hareketsiz kalacaksın. Sakın uyuma" tarzı telkinlerde bulun. Hareketsiz kalıp uyuma demek istemsizce beynini uykuya itecektir. Sabah uyanmış bulursun kendini
bazı günler benimde uyumam gerekiyor ama uyuyamıyorum.ama en azından fiziksel olarak vücut dinlensin diye yatarım,dinlendiririm kalıbı

ilk tercih uyumak tabi ama olmuyorsa,bunu tercih ediyorum ben.zararın neresinden dönersek kardır...
Hala uyumamışsınız hocam. Emin olun birkaç saat sonra uykunuz gelecek ve pişman olacaksınız. Şimdi uyuyun bari
O saatlerde rüya görüyordum galiba hocam, telefonda acik kaldigi icin çevrimiçi görünüyor olabilir.
uyudun mu merak ettim
Saat kacta uyuduğunu bilmiyorum fakat forumda gezerken uyumuşum. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Sınavı soracak olursanız güzel geçti, ben 12.sınıftaydım ve meslek lisesi olduğu için derslere pek düşkün değildim, bugün kendimi denemek için girdim desem daha doğru olur. 40 45 kadar soruyu cevapladım genelde emin olduklarımı işaretledim. 30 net yapsam 2 yıllık ege üniversitesini yazacağım. Fazla net yapamazsam da pek üzülmem. Seneye dershaneye gidip bir de evde çalışarak, deyimi yerindeyse köpek gibi çalışarak yazılım mühendisliği yazmayı düşünüyorum. (4 yıllık okursam üniversitenin iyisine gitmek isterim o yuzden cok fazla çalışırım.)
Rabbim herkese istediğini versin...