ServerPark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Öncelikle sayın @teoman ;

İlgili satıcı ile anlaşırken bir anlaşma sözleşmeniz var mıydı yada hizmet sözleşmesi ? Yine aynı sekilde kullanım şeklinizi belirtip test istediniz mi ?

Kullanıcı burada sizin bilgisayarınıza bağlantı sağlayıp mevcut Proxy 'nin aktif şekilde çalıştığını gösterdi mi ?

@homeroot ;

Siz kişinin hizmet iadesini kabul etmezsiniz anlarım da parasını alıp hizmeti kapatmak nedir ? Neye dayanarak bu işlemi sağlıyorsunuz ?
Merhaba,

Herhangi bir hizmet/anlaşma sözleşmesi uygulamadı.Evet, kendisi hangi yazılımda ne amaçla (izlenme arttırma) kullandığımı gayet iyi biliyor.

Beyefendi kullandığım programda ne test yaptı, ne yardımcı oldu.Proxy çalışıyor deyip PC ye bağlanıp, 2dak. Kendince test edip çalışıyor, daha da bana yazma gibi ibarelerle üstüme atıp kaçtı.Üstüne proxyide vermiyorum, parayıda diyerek git forumda yada hukuki kime gidiyorsan umrumda değil her yerde tanışımız var muhabbettiyle kaçtı gitti.

Şu forumda 15 yıllık üyeyim, birkez lüzumsuz ne post attım nede kimseyle şikayet/münakaşaya girmemeye çalıştım, yeri geldi 2008 kadrosunda adminlikte yaptım.

Beni hiç yanlış anlamayın, şuan üzgünüm yönetim tarafından.Admın alalen parayı gasp edip, hizmet veya ürünü vermeyip bildiğiniz ************** eylemini oluştırduğu konuda kendimi savunup, hakkımı aramak için yırtınıyorum.

Yönetimin direkt iadeyi sağlatıp, mağduriyeti gidermesini ilk mesajda beklerdim.Elimde yazışmalar mevcut, bunun pek bir açıklaması yok.Bu saatten sonra şahısla çalışıp/hizmet vs de istemiyorum, buradaki şikayet konum gibi Maltepe Emniyet Müdürlüğü’ne Mustafa Kanatlıo’yu dolandırıcılıktan şikayet ettim, ifade örneğini ekleyebilirim.

Kimse kusura bakmasın 800₺’yi kolay kazanmıyor.Ücretimin iadesini İBAN adresime yapsın.
@Erhan;