Merhabalar değerli R10 ailesi arkadaşlar,
Uzun zamandır R10 da tercüme hizmeti sunmaktayız. Kendim MEB de İng. Ogretmeni ve 14 yıldır Yeminli Tercumanım. Aynı zamanda Malatya da Çeviri büromuz var. Büromuz tercüman portföyünde Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Flemenkçe, Rusça, Çince, İbranice,... ve daha birçok dilde YEMİNLİ tercumanlarimiz bulunmaktadır.
İlgili konumuzu da paylaşıyorum.
https://www.r10.net/farkli-dillerde-...post1078088109
Arkadaşlar tercumanlar ile görüşüldü. TEMMUZ ayı sonuna kadar tüm dillerde çeviri hizmeti birim fiyat 100 kelime 10 TL üzerinden hizmet verilecektir. Tercumanlarimizdan gelen ceviriler talep edilirse çıktıları alınıp yeminli tercuman kaşesi ile kaselenip imzalanıp ayrıca adresinize de postalanır. Güven açısından, on odeme talep etmiyoruz. Tercümesi size teslim ettikten sonra ödeme aliyoruz (yok hocam ben peşin ödeyeceğim derseniz de kırmiyoruz)

Tercume edilecek metinler bize gonderilir. Tercuman bakıp teslim tarihi ve son fiyat verir. Musteri tamam onaylariyorum derse başlanır. Ceviri bana gelir. Ben google translate var mı diye kontrol ederim ki yıllardır çalıştığımız tercuman arkadaslar olmalarina rağmen mutlaka kontrol sağlarım. Sonra teslim ederim.
Kendim yemin zaptımı da ibraz edebilirim talep ederseniz. Ayni zamanda Malatya 5. Noter den İngilizce tercüman Erkan Çiğdem diye sorarsanız da adımı teyit edebilirsiniz.
Whatsap üzerinden veya doğrudan arayarak iletişime geçebilirsiniz.
O5387079323
Erkan Çiğdem
Saygılarımla.