Merhaba
Küme tipi baş ağrısıyla tanışalı henüz 3 gün oldu yüzümün sağ tarafında göz ve alın kısmında şiddetli intihara sürükleyen bir ağrı ve sağ burun tıkanıklığı göz çevresinde düşme ve şişme mevcut . 3 gündür 3 saat uyudum . Nöroloji doktoruna gittim novajin antibiyotik ve parol serum ce oksijen bağlandı . Bir rahatlama geldi dün ama gece yine şiddetle uyandım . Doktor ilaç bile yazmıyordu daha olmaz geçer dedi ben güvenmedim ilaç yazdırdım . Migrenout ve brufen verdi. Ama fayda etmiyor . Ben hayatımda böyle bir ağrı görmedim allah kimseye yaşatmasın . En büyük sebebi stres , gündüz uyuma , düzensiz yemek ve tetikleyenler ise sigara ve alkol . Hepsi mevcut bende o yüzden size tavsiyem bunlardan kaçının . 3 günde canımdan can gitti . Şu an şiddetle kalktım ve uyuyamıyorum ilaçları içtim . Yaşayan var mı çözümünü bulamıyorum …
ne olduğu :
https://youtu.be/q3IeKLctfkU
dün akşam bende belirttiğiniz bulguları yaşadım. başımı duvarlara vurarak parçalama isteği geliyordu bildiğin, ne uyuyabiliyorum ne hareket edebiliyorum. belirttiğiniz bilgilerden sonra doktora gitmeye karar verdim. aynı belirtiler ve sigara hariç diğerleri var bende.