Tüm öneri ve yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. İş bulmak ve kalacak yer konusunu benimsedim şuan kafamda. Fakat alacaklılar tabiki parasını hemen istediği için nasıl bir çözüm yolu bulabileceğimi bilmiyorum.
Asıl önemli olan noktada bunlar. Bir şekilde aydan aya ödeyeceğime ikna edebilirsem bir işte çalışarak öderim fakat ek iş de şart olacak çünkü 5 bin tl bile alsam sadece kredilere gidiyor. ek işden gelecek para ile aydan aya ödemem gerekecek bu elden aldıklarımı oda şuan için zor çünkü ek işlerin kazancı belli olmuyor. zaten daha kalacak yer yiyecek yemek falan saymadım bile.

Nasıl altından kalkacam bilmiyorum.

Bana kalacak yerli sabit bir iş bulabilmeme yardımcı olacak birisi olabilirmi ?
Birde bana internetten ek iş yapmama yol gösterecek birisi varmıdır ?.

Eğer kalacak yeri olan sabit bir iş bulabilirsem enazından masrafım olmaz uzun bir süre.
Ek olarak o işten artan zamanımda sizlerden birinin yanında çalışabilirsem yada kazanç sağlayacak bilgiler verebilecek arkadaşlar olursa bu borcu kapatabilirim.

Günde 4 saat uyku ile zamanında aylarca çalıştığım oldu alışığım, web sitesi düzenleme kurma vb birçok iş elimden geliyor. Ek olarak her göstereceğiniz işe hızlıca alışıp yapabilirimde.