ben de bedelli yaptım ama allahtan bizi hiç götürmüyorlardı.şimdi hem o kadar para ver hem üstüne 1 ay da olsa git askerlik yap olayı garip geliyor bana.ben parayı bankaya yatırdıktan sonra askeriyeye gittim işlemleri tamamlamak için,komutan normaldede tanıdıktı zaten işte muhabbet ediyoruz orda.bende o ara hem vertigo var,tüm gün levent kırcanın sarhoş canlandırmasındaki gibi geziyorum hem de trafik kazası geçirmiştim,kaburgada çatlaklar var filan tam işkence çektigim dönemler.dogru dürüst ayakta duramıyorum yani,saglam raporumda var tabi.komutan dedi ki ; sen yat kalk dua et,seni askere almadık.3 günde ölür kalırdın elimizde o durumda benim asıl korkum,askere gitsem ne yemek yerdim korkusuydu.her ögün kantinden yerdim mecburen heralde.detayına girmeyeyim ama küçükken bi yemekten tiksindim ve aşırı derecede yemek seçiyorum bu yüzden.içerisinde et olan hiçbi yemege elimi süremem.mesela sulu var diyelim,içinde patates var,et var filan...içinden sadece patatesi seçip yeme şansım dahi yok.öyle bi durumda alerji devreye giriyor dedigin gibi,heryerim kaşınır,kabarıyor,fenalaşıyorum filan.sıkıntılı bi mesela yani.ama arkadaşlarında dedigi gibi zaten süre kısa,o sürede kantinden yemek sorun olmaz bencede.uzun dönem gidilse,sıkıntı olurdu kesin.