Evet hocam ama çeviri ile okuyup cevaplamışlar. Türkçe destek var sanmıştım bende Eposta'yı Türkçe yazmış bulundum bilmeden o yüzden tam bir çözüm olmadı ama yine de buraya kopyalayım maili.
----------------------------Google Cevap Epostası------------------------
Merhaba,
Google Domains Destek Ekibi ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Sizi bu dilde desteklemek için Google Çeviri kullanıyoruz. Lütfen hataları affedin.
Alan adı transfer süreciyle ilgili sorularınız olduğunu belirtmişsiniz. Sorununuzu inceledim. Kontrol ettikten sonra, alan adının artık GoDaddy'ye kayıtlı olduğunu doğrulayabildim. Google Domains ve GoDaddy'nin 2 farklı kayıt şirketi olduğunu ve farklı şirketlerde ayrı ayrı çalıştığını lütfen unutmayın. Biz bağlı veya birlikte ilişkili değiliz.
Hesabınıza baktığımda, alan adı transfer işlemi sırasında bilinmeyen bir hata olduğunu burada görebildim. Ne yazık ki, bu konuda daha fazla ayrıntıya sahip değiliz. Ayrıca, iptal edilen işlemlerin sistem tarafından otomatik olarak geri alındığını ve banka veya finans kuruluşuna bağlı olarak önümüzdeki birkaç gün içinde (
7-14 takvim gününe kadar) hesabınıza iade edileceğini lütfen unutmayın. Alan adınızla ilgili aktarım süreci hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu konuyu onlara sormanız gerekebilir. Umarım bu sorularınızı cevaplar.
----------------------------Google Cevap Epostası------------------------