Merhaba Coşkun bey.
@njoy nickli üyeden teslim ettiğim iş için günlerce ödeme alamadım. Sürekli bir takım mazeretler söylenerek ertelendim. En sonunda şikayet konusu açıp -Trade verince ne hikmetse bütün mazeretler yok oldu 5 dakika içerisinde ödememi gönderdi. Bu esnada karşılık olarak o da bana sebepsizce -Trade verdi. Moderatörümüz @bilalbayar sağ olsun, olayı tatlıya bağlamak için benim onayım olmadan verilen -Trade'leri silip şikayet konusunu kilitledi fakat ben bu şahısa -Trade hakkımı kullanmak istiyorum.
Şahısa tekrar -Trade gönderdim ve "Gereksiz -Trade göndermek" sebebiyle forumdan 1 gün süreyle uzaklaştırıldım. Bu kişiye -Trade vermek sonuna kadar hakkım. Hem haklı olarak -Trade gönderdiğim için uzaklaştırma alıyorum, hem de o bana haksız olarak -Trade gönderdiği için ceza almıyor bu adalet mi? Neden böyle oluyor sırf KurumsalPlus üyelik sahibi diye mi? Bu yapılan ayrımcılık ve adaletsizlik değil midir?
Coşkun bey, vaktinde "Babamın oğlu da olsa ayrımcılık yapmam, adaletten şaşmam." gibi bir sözünüzü görüp çokta takdir etmiştim. Bu sözünüzdeki samimiyetinize güvenerek, şimdi de adaleti sağlayacağınıza inanıyorum. Teşekkürler.
@Admin;
Not: Olayın tatlıya bağlanacak bir tarafı yoktur. Şikayetçi olduğum şahıs "Kusura bakma olay tamamen benim hatam, gerekli hassasiyeti göstermedim." demek yerine, 6 gün içerisinde 2 defa hatırlatmama rağmen sanki ödemesini hatırlamak onun vazifesi değilmiş de hatırlatmak benim vazifemmiş gibi "Neden tekrar hatırlatma yapmıyorsunuz?" diyerek kendini savunmaya kalkıyor. -Trade verdiğim zaman 2. kez etki-tekpi meselesi yapıp "Trade kaldırıldı gene attınız, bende mi atayım gene?" diyor. Sırf KurumsalPlus üyeliği var diye gördüğü ayrıcalıktan alıyor bu cesareti.