dEaTh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar ;

Nur topu gibi bir dava hazırlığına daha girdik hayırlı uğurlu olsun.
bilen ve hatırlayan mutlaka arkadaşlar vardı daha önce ;

BJK ile Davalık oldum

oldum diye bir konum vardı. 2018 yılında karara bağlandı diye sevinmiştim. ama işte avukatların işinin olmadığı avukatlık parası çıkarmak için sağ sola yine dava açtığı bir muhabbetin ortasındayım.

Beşiktaş JK Derneği adına Avukat Mustafa bey.

Dün itibari ile adıma dava acicağini beyan etmiş ve arabulucuya dilekçe vermiş. gerekçesi BJK bana MANEVİ tazminat davası açmak istemesiymiş.

4 sene önce karara bağlanan bir mahkeme ; 6 sene önce olan bir 130 TL bir satiş yüzünden şuan 2 ci kez MAHKEME ile tehdit ediliyorum.

Perşembe veya cuma günü yine ortak arabulucu ile görüşücez yine para istiyecekler.
ve biz yine adalet diyeceğiz.

ne diyelim. yazık bu millete.

TELİF'Den MAHKEMEYE gidenlere birde MANEVİ TAZMINAT DAVASI AÇIYORLAR AVUKATLAR.

Edit 1:

Avukatlarımı değiştirme kararı aldım;
Bir avukatla görüştüm dün olayın harareti ile. Gerekçeli kararı görüp arabulucuya katılım sağlamalıyız dedi iyi dedim.
Kararı var mı dedi bilmiyorum dedi.
Gerekçeli kararı çıkarıp benimle arabulucunun yanına gitmek için 1000 TL istedi.
Akşam kafede oturturken arkadaşla konuştuk vatandaş partaldan 1 dk. 'da çıkartırsın dedi.
Girdim 1dk 'da çıkardım
Şimdi bu avukata nasıl güveniyim.

Mahkemesi olup kararları görmek isteyen ille UYAP'dan bakmasına gerek yok
vatandaş portaldan bakabilir. edevlet şifrenizle giriş yapabiliyorsunuz.

VATANDAŞ PORTAL

Güncelleme :

02.06.2022 Tarihinde ilgili kurumda arabulucu vesilesi ile avukatlarım görüşme yaptı..
ve benden şaşırtmadı yine PARA istediler.
bu sefer talepleri ; 8500 TL

Avukatlarım bunu bana iletti yaptiğimiz toplantı neticesinde anlaşmanın en mantıklı yol olduğunu düşündük. ve teklif hazirlamasını söyledim avukatlara 3,000 TL'den başlayip 4-4,500 TLe kadar bir teklif sunup anlaşmayi unumuyoruz.

08.02.2022 bu gün karar son toplantı yapılıp konu karar bağlanacak
hayırlısı olur inşallah.

Edit ; diğer senaryoları da çizmek gerekirse.
1 : Anlaşma ortalama : 4-5 Bin TL arası.
2 : Mahkeme İyi Senaryo : İş mahkemeye gider zaten 1 tane satmiştim faturlarım mevcut biz kazanırız sadece ürün ücreti :130 TL öderiz. + Avukatlık masrafı : 6bin TL olay bize 6130 TL gelir.
3 : Mahkeme Kötü Senaryo : mahkemede olurda kaybederim 5200 TL mahkeme masrafı + 6 bin avukatlık parası + 3-4bin tazminat toplamda 14-15bin TL gelir.
Çok geçmiş olsun .Yıllar önce açtığın konuyu hatırlıyorum.Senin belirttiğin gibi para koparma peşine düşmüşler resmen.