Sadece bilgilendirme amaçlıdır:

Bu arkadaş yabancı forumlardan biraz bilgi edinmiş bizimde bu işi yaptığımızı ima etmiş. Bizim yaptığımız işin bu konu ile alakası yok. Uygulama ekleyerek uygulamayı satarak kar ediyoruz. Arkadaşın bahsettiği şekilde gidip dolandırıcılara yem olmayın dikkat edin diye yazıyorum. Yüksek fiyatlardan alacağını söyleyip 1-2 hesapta ödeme yapıp sonra dolandıran yabancılar var. 170 de de 200 de ama sonra burada dolandırıcılar diye zora girersiniz. Sektör çok kötü durumda. Bizi ima ettiği için aydınlatma amaçlı yazma gereği duydum.

Ha bizde aynı şekilde al sat içinde kullanabilirdik. O zamanda bu farklı bir iş olurdu ama yine fiyatı işi yapan kişi belirler yine istediği fiyatı verebilir.

EK OLARAK: BU İŞİN SATIN ALANLAR TARAFINDAN RİSKİ KARŞILANIYOR. BEN FORUMDAN HESAP SATIN ALDIGIM ARKADAŞLARDAN BİR ÇOĞUNA SORUNSUZ ÖDEME YAPIYORUM. ÖN ÖDEME YAPTIKLARIM VE HESABI ONAYLANMAYANLAR VAR. 1029 TL ÖN ÖDEME YAPTIM HESAP ONAYLANMADI. ADAMA BU PARA 1 AY SONRA GERİ İADE OLACAK. ONU BEN ÜSTLENİYORUM. BİZİMLE İŞ YAPANLAR SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ DAHİ OLSA SIFIR RİSK İLE PARASINI ALIYOR. HESABI AÇMAYI BİLMEYENLERE TEK TEK DESTEK OLUNUYOR. GEREKİRSE APPLE İLE ONAY SÜRECİNDE YARDIMCI OLUNUYOR. BU İŞ ÖYLE ŞAK DİYE OLAN PARA GETİREN BİR İŞ GİBİ ANLATMANIZ YANLIŞ OLMUŞ.

Konuya tekrar müdahil olmayacağım. İyi forumlar.