harosa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürün nedir, neyden yapılmıştır, etkileri nelerdir , kullanılınca nasıl bir reaksiyon gösteriyor bi açıklasaydınız keşke
onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı şeyler bizim elimizdedir.. Geç saatte yatılıp, erken saatte kalkılırsa gün içerisinde uykusuzluk ve enerji düşüklüğü sersemlik normaldir.. Vaktinde düzenli uyku denemesi yapın herşey normale dönüyor.. Defalarca denendi.. Hayatımızda bize bağlı olan bazı şeylerin düzeni ile ilgili herşeyi ilaçlara ürünlere bağlamamak gerekiyor düşüncesindeyim.. Ayrıca yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi " Ürün nedir, neyden yapılmıştır, etkileri nelerdir , kullanılınca nasıl bir reaksiyon gösteriyor bi açıklasaydınız keşke " ...
Elma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kobay ariyosunuz gibi geldi bana hocam )
msergek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun da insanlar üzerindeki etkisini bilmediğiniz ürünü nasıl geliştirebildiniz? Uyku sorunu çeken kobay farelerde mi denendi? Yetkinliginiz var mı? Yiyecek mi? İçecek mi? Cihaz mi? Telkin mi?
Sertifika durumu nedir?

Kafamda deli sorular
Satış konusu gibi olmasını istemedim. O yüzden kısıtlı bilgi verdim haklısınız. Ürün tarım bakanlığından onaylı ve belgeleri mevcuttur.Aktif satışı yapılan platformlarda var ancak bunları şuan büyütme hedefindeyiz ve neler yapabiliriz diye danışmak istedim.Ürün içinde likopen,Vit d3,Tıbbi Bor ve Sıvı Polenden oluşan bir özel karışım var.Kobay aramıyoruz
Ürünümüz etkisini göstermiş düzenli kullanan insanlar da var çevremizde ve uzak müşterilerimizde.
Kısacası konumdaki amacım(isteyenlere dökümanlar videolar ve ürün gönderilebilir) bu ürünü nasıl doğru satabilirim ?
Ne tarz bir yol izleyebilirim,kimlerle satış ortaklığı yapabilirim ?