Emek olmadan yemek olmaz. Aynı anda birden fazla kulvarda başarı hayali var gibi ancak bu da pek gerçekçi bir hedef değil. En başında ailene dershaneye gitsen de pek bir faydasını göremeyeceğini, hedeflerinin bambaşka olduğunu söylemeliydin. En azından dershaneye verecekleri parayı sermaye olarak kullanabilirdin. ( iyi ihtimalle 3-4K dershane ücreti olduğunu düşünüyorum )
Profesyonel e-spor arenası çok kısa bir kariyer süresi. Ortalama bir oyuncu 25-26 yaşına geldiğinde artık eski reflekslerini gösteremediğinden takımdan ayrılmak veya bırakmak durumunda kalıyor. Tabi bir de yurtdışındaki imkanlar ile Türkiye'deki imkanların da kıyas edilmesi gerekir.
Bana göre bir seçim yapmalısın; eğer e-spor olacaksa elindeki parfümleri çıkarıp sistem alıp oyun oynamaya devam et. Yok e-spora zaman ayıramam benim ticarete atılmam gerek dersen de, al-sat üzerinden bir şeyler yapılabilir. ( Tabii ki yasal gereklilikler yerine getirilerek ) Ya da güzel bir üniversite okuyup oradan ilerlemelisin.
Söyledim benim istediğim bu diye ama kendi bildikleri yoldan gittiler. Elimde şuan üst düzey bir sistem var. Benim hedefim elimdeki parfümleri satıp kendime harçlık çıkarmak fakat bunu elimdeki para azalmadan yapmak istiyorum.