Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Selamlar, müsaitseniz okuyup biraz yardımcı olursanız çok mutlu olurum. (biraz karışık ve saçma yazmış olabilirim kusura bakmayın aklıma geldikçe yazdım)
Ben 17 yaşında olan bir gencim yazın 18 olacağım.
Biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Ben pek iyi bir eğitim görmedim hayatım boyunca ilk-ortaokul, lise dahil. O yüzden derslerim hiç iyi olmadı. Yarın ise tyt pazar günü ise ayt sınavım var. Hiçbir beklentim yok tyt denemelerinden 40 net geliyor ayt 10 net geliyor.
Ailem tarafından pek destek göremedim maddi ve manevi olarak. Maddi açıdan ailemin durumu iyi olmadığı için buna bir şey diyemem. Dünyaları olsa verecek insanlar.
Fakat manevi olarak da destek göremedim, benim en çok ihtiyacım olan şey buydu. İlk okul zamanlarımda Galatasarayın altyapısına girecektim ama ailem topçu olsan ne olacak işin yok diyip göndermediler.
Sonra karantina zamanı kendi arkadaşlarımla oyun oynarken arkadaşlarım iyi sistemler aldı iyi ekipmanlar aldı çocuk aklı ile kıskanıp bende almak istedim. Kendim gerek buradan gerek başka sitelerden iş yaparak kendi ekipmanlarımı aldım. Sonra valorant oynamaya başladım ve beni o zamanların türkiye nin ilk 4 takımdan biri çağırdı ve bu aldığım ilk takım teklifiydi. Bu olunca acaba bu işi yapabilir miyim dedim çevremdeki insanlardan fikir aldım. Sen yapamayacaksın da kim yapacak gibi tatlı sözler duydum. Aileme durumu anlattım ve reddettiler, hayır işin yok sene ye üniversite sınavına gireceksin dediler. Bende takım teklifini kibarca reddettim ama hayalim olmuştu iyi takımlarda oynayıp şampiyonluklar elde edecektim. Sonra kendi arkadaşlarımla turnuvaya katılarak 1 ay içerisinde 5kya yakın bir para kazandım. Aileme gidip tekrar anlattım sınavdan sonra ne yaparsan yap dediler ama şartları şuydu iyi bir bölüm ve üniversite. ailem bir şekilde beni dershaneye yazdırdı. Ama hayalimi gerçekleştireceğim için gittim parfüm işine girdim elde ettiğim kar ile kendime sistem aldım çünkü altımda iyi bir sistem yoktu. İşle uğraşırken ne düzgün dershaneye gidebildim ne dersime çalışabildim. O yüzden sınavdan hiçbir beklentim yok. Aileme yük olmamak için ve kendi hayalimin de peşinden koşmak için kendime bi gelir kapısı oluşturmak istiyorum. Özellikle aileme yük olmak istemiyorum bu yüzden günlerdir uykusuz bir şekilde ne yapabileceğimi düşünüyorum. Elimde hala 600 civarı parfüm var bunları hızlı bir şekilde satmak için zararına satıp elimdeki para ile sizce ne yapabilirim. Ben coin,nft veya borsa olarak düşündüm ama şuan piyasa kötü diye biliyorum. sizce ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misin?
(anlamadığınız bir şey olursa sorabilirsiniz hemen cevaplarım)