Bilgi ve mesajiniz icin tskler hocam, bazi kisiler 300 400 adet yonettigini goruyorum ama baska bi programla galiba, bide hesap kasma niyetim degil daha cok websitesine trafik cekmek yani bos hesaplara bio kismina link ekleyip takip veya yorum islemleri yaptirmak
bu konuda tecrubeniz varmis hocam konunuzu gordum kisa zamanda iletisime gecicem.
sekme olarak mi acildigini bilmiyordum
Sekme olarak acildigini bilmiyordum hocam, peki varmi bi oneriniz bazi yapan kisiler var 400 500 hesap, benim hesap kasma gibi bi niyetim yok daha cok websitesi ekleyip bio kismina ve bos hesaplara yorum takip etme islemleri yaptirmak
400-500 hesabı aynı anda idare etmek imkansız gibi bir şey. Ayrıca uğraşılmayacak kadar zahmetli olur.
200 kadar hesabı ayarlarsınız, bu hesaplar yeni ise neredeyse hepsi giriş onayına takılacak. Proxy ihtiyacı olacak. Hepsini halletsek, 200 tane hesap için 200 instafly sekmesine yorum komutu ayarlayacaksınız. Bunları ayarladınız diyelim hesapların spama düşüp kapanma olasılığı olacak. Ayrıca buna sağlam bir vds gerekecek. Yani benim fikrimi soracak olursanız hiç uğraşılmayacak bir iş. 3-4 tane hesabı sağlam bir şekilde hedef kitle ile kasıp yorum, dm göndermek çok daha kârlı olur bence.