Merhabalar,
Eşikli hesaplar zaten tbmleri mahvetmesine rağmen alternatif olmadığından bazen mecburen kullanmak durumunda kalıyoruz . Ama kullandı kullanalı o kadar saldırı gelen yeri engellememize rağmen (70 Konum) sanırsam pekte yapacak bir şey yok Her gün bir yenisi türüyor. Hadi eşikli kapatmıyorsun, bari sahte tıkları önle arkadaş. Ama küçük işletmeyi düşünen kim. Büyük şirketlere dokunmuyor, google da halinden memnun, aade istesek ama 1.5 yılda yapmazlar ki, halen 2 iademizi bekliyoruz. 10TL borcumuz olunca da avukatlık bürosu ile mail yollarlar.

Artık kararımı verdim. Uzun bir süre kötü insanların yoğun olduğu adeta rezalet SMM SEKTÖRÜNDE kesinlikle reklam vermeyi düşünmüyorum.

Resimde gördüğünüz üzere ilk sayfa, mutlak üst kısım, tbm oto ayarlı;
Sonuç = 0 dönüşüm Sanırsam herkes sahte tık için sıradaki kurbanını bekliyormuş o da benmişim anlaşılan. Bazı ülkelerin il ve ilçelerinde %80-100 TO oranı hava da uçuşuyor. Yazık, başka da bir şey demiyorum.

( Kesinlikle kendi ads hizmet ve servisinizi de ne özelden ne de konudan pazarlamayın. Kesinlikle düşünmüyorum. Ticaretin de bir adabı olmalı. Gına geldiğinden bu açıklamayı yazıyorum. )

Güzel ve mantıklı yorumlara kapıp daima açık. Herkese iyi forumlar.