doronty37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle bir düşüncem yok. Zaten bu tarzda PHP scriptleri mevcut.

O özelliği eklerken, editörün lisansında birşey dikkatimi çekti. Scripti modifiye etmek yasakmış. Onun için yamada o butonu kaldırmıştım.

Az önce editör hem dolu hem boşken denedim. İkisinde de HTML eklemede sorun çıkmadı. Editöre ne ekleyince öyle bir çıktı?

Çıkmayan ' karakteri değil. Bazı haber sitelerinde ' yerine ‘ gibi karakterler kullanılıyor. Çıkmayan karakterler bunlar.

Teşekkürler

Arama sayfasını tekrar inceliyorum.

Daha önce sadece resim upload sırasına böyle bir hatayla karşılaşmıştım ve sorunu halletmiştim. Başka bir yerde de böyle bir hatayla karşılaşmadım. Acaba Türkçe karakter hatası ne yaparen çıkıyor? Kopyala / yapştır haber, resim yükleme vs..

Ayrıca görüşleriniz için hepinize teşekkürler.
Afedersiniz;evet editörün "toogle html viev" sekmesine tıklayıp html kodunu ekleyince kod gözüktü...
Nasıl oldu bilmiyorum Şimdi arama işlevi de çalışmaya başladı.Yalnız,zannedersem sadece büyük küçük harflere duyarlı...Küçük harflerle arayınca büyük harflerle yazılı içerik çıkmıyor...
Video kodlarını da maalesef direk editörün içine atınca görüntüleyemiyoruz;yalnız editörün "toogle html viev"sekmesine tıklayıp video kodlarının başına ve sonuna <html></html> yazınca görüntüleyebiliyoruz.
Bu arada Murat Bey sizi de yoruyoruz,birazda (hatta çoğu) bizim acemiliğimizle alakalı bir durum.Aceminin ustaya verdiği yorgunluk,ustanın yaptığı işten daha çok olurmuş Vallahi ne diyelim,mübalağ etmiyorum hem bu derece harika çalışmalar ortaya koyup hem de sabırla bizimle ilgilenmeniz büyük bir lütuf....Allah razı olsun...