Edevlet risk merkezinden son 3 aylik basvuru sayiniza bakin. On onayli kredi olmadan kredi cekmeyin.
sırf meraktan girip rapor istedim,oluşturuldu görülüyor.sms ile şifrem geldi,raporu görüntüleme linkine girip şifremi yazıyorum ama boş sayfa geliyor karşıma hocam.sonuç olarak hiçbişey çıkmadı anlamı filan mı demek oluyor bu yoksa hata mı var anlamadım?
normalde bankalar yoldan geçen adamı içeri çekip kredi vermeye çalışırdı,sabah akşam telefonla rahatsız edip gel sana kart vereyim,kartın limitini artırayım,kredi vereyim diye bildiginiz taciz ederlerdi.şuan ülkenin içinde bulundugu durum yüzünden midir nedir,kredi/kredi kartı vb herşeyde sıkıntı çıkarıyorlar.iş bankası kredi kartım var lise zamanından kalma.normalde nakit kullanım tercih ettigim için limiti hiç artırmadım.sonunda o kadar çok arayıp rahatsız ettiler ki tamam dedim,artırın limiti.hemde yarın bigün gerek olur hani 250tl limit neye yarayacak yoksa.limiti 5-6k ya çıkardılar.bi süre rahat durdular,sonra yeniden başladılar tacizlere.sürekli arayıp işte limiti 40-50kya çıkarmaya çalıştılar.dedim o kadarda degil,ben harcamıyorum ama ne bileyim çalınır filan birisi harcar o borcun altına girilmez.gerekirsede istedigim an başvururum,nasılsa şak diye çıkarırlar limiti o seviyeye.şimdi kardeşimin dügün işleri var,kart gerekiyor.limiti artırayım dedim,limiti 5000 ise 5100 yapmıyorlar